Naša priča

Svoju priču, nimalo slučajno, započinjemo u Hercegovini.
Sjedište firme nalazi se u Ljubinju, na jugoistoku Bosne i Hercegovine.

Ova mala hercegovačka opština bogata je velikim brojem biljnih vrsta koje se ubrajaju u najljekovitije. Zbog velikog broja sunčanih dana, sudara mediteranske i planinske klime, te škrtog kraškog zemljišta, u kome jedino mogu opstati i preživjeti samo one biljke koje su najzdravije, te su i proizvodi od tih biljaka među najkvalitetnijima koje možete pronaći na tržištu.

HETI tek pravi svoje prve korake, a sa ponosom možemo istaći da su nam partnerstvo i zahtjev za pakovanjem pod brendom kupca, ponudile renomirane firme iz zemlje i inostranstva.

Poštovanje prema prirodi, te razumijevanje funkcionisanja iste uz dugogodišnje iskustvo u tretiranju ljekovitog bilja, ključ su učinkovitosti proizvoda pod brendom HETI.

U razvoju kroz etičke načine i puteve prirode želimo steći povjerenje naših kupaca i u domove širom svijeta unijeti radost koju sa sobom nosi zdravlje iz netaknute prirode.

Ponosni smo što smo u ovoj oazi ljekobilja zaokružili paletu potpuno prirodnih proizvoda koji uključuju veliki broj biljnih čajeva, tinktura, eteričnih ulja, kozmetičkih proizvoda, pa do melema čije su strogo čuvane recepture prenošene sa koljena na koljeno. Sva naša proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima, a proizvodi se mogu naći na tržištu tek onda kada akreditovane institucije urade neophodne analize o zdravstvenoj ispravnosti i odobre puštanje istih na tržište, potvrđujući još jednom kvalitet našeg bilja.


Čvrsto vjerujemo u stvaranje njegovajućeg poslovnog ekosistema, za dugoročno održiv rast i zaštitu okoliša, društvenu odgovornost i odgovornost prema prirodi. To je jedan od razloga zašto ne koristimo nikakve hemikalije ili štetne supstance prilikom tretiranja našeg bilja i tokom procesa proizvodnje, pružajući vam vrhunski užitak uz magični dodir prirode.